Villkor och Information

Här hittar du information om olika villkor för köp, betalning, leverans och vår integritetspolicy.

Köpvillkor:

Alla priser visas med inklusive moms. Beställning görs här på hemsidan och betalningsvillkoren är 14 dagar mot faktura. Vill du göra en större beställning kontakta oss så löser vi det!

Ångerrätt:

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda ångerrätt, då säljer vi bara handverkade inredningsgrejer på de bästa utförbara priser av lokala mästare och konstnärer, men skulle det mot förmodan vara något fel på produkten så hör av dig till oss så löser vi det.

Leveransvillkor:

Produkterna levereras inom ca 3-5 arbetsdagar.

Integritetspolicy:

Från och med den 25 maj 2018 ersatte GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handlare får behandla dina personuppgifter. I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår privacy policy.

I korthet kan våra policy beskrivas på följande sätt:
Vi samlar bara in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig.
Vi delar inte ut dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig (exempelvis så får Postnord dina uppgifter för att kunna skicka hem varan till dig) och för att möta ställda lagkrav på bokföring.
Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt.